0256 27 27 63
0734 99 30 20
Str. Zugrav Nedelcu nr.5, Timisoara
Email: office@tipografiapartos.ro

Servicii

Experimentează diferenţa!

De la începutul proiectului de care aveţi nevoie, echipa tipografiei PARTOŞ este alături de dumneavoastră, astfel, noi combinăm abilităţile tehnice şi resursele tipografiei cu ceea ce doriţi pentru a obţine cel mai bun rezultat.

Tipografia noastră este specializată mai ales în tipar offset, dar vă putem oferi şi alte tehnologii de imprimare cum ar fi: tipar digital, risografie, flexografie, serigrafie, tampografie, decupare pe cotur a foliei PVC şi plotare.

Oferim şi servicii suplimentare adresate altor tipografi pe partea de finisare specială, fălţuire, blocuri de carte cusute cu aţă, executare broşuri, listare plăci tipografice în tehnologie CTP termal sau alte servicii pe care tipografia le poate executa utilizând utilajele existente.

Datorită capacităţii tehnice pe care o deţinem am încercat să ne concentrăm pe furnizarea de soluţii rapide pentru clienţii noştrii, aliniate nevoilor în continuă schimbare.

Scopul nostru este de a contribui la succesul dumneavoastră, în acelaşi timp depăşind aşteptările pe care le aveţi, prin furnizarea de produse cel mai înalt nivel calitativ, proiectare tehnologica ireproşabilă, şi o antecalculaţie la un preţ echitabil.

Specialiştii noştri de înaltă calificare au experienţa necesară pentru a vă ajuta cu fiecare fază a procesului tehnologic, astfel:

 • concepere
  (colectarea conţinutului necesar pentru produsul finit);
 • imprimare propriu-zisa
  (în această fază noi va putem oferi bunul de tipar pe fiecare formă imprimată, astfel încât clientul mai poate să mai modifice unele inconveniente sesizate după acordarea bunului de tipar);
 • finisare
  (în funcţie de complexitatea finisării de care are nevoie respectiva lucrare se pot observa toate fazele de lucru, dar ceea ce noi putem oferi faţă de alte tipografii este prezentarea machetei clientului înainte de începerea fazei);
 • livrarea finală a lucrării tipărite,
  exact acolo unde doriţi şi la termenul stabilit în prealabil de comun acord.

 

 

Comunicarea şi parteneriatul cu clientul este un drum cu două sensuri. Astfel ascultăm nevoile şi dorinţele dumneavoastră, iar mai apoi oferim ideile şi experienţa noastră pentru a finaliza produsul eficace şi eficient din punct de vedere al costurilor.

Tipografia PARTOŞ vă poate schiţa ideea pe care o aveţi pentru a ne asigura de reuşita campania de marketing pe care o doriţi. Reuşita companiei dumneavoastră este un bun preţios şi de aceea încercam să aflam cat mai multe despre voi şi munca voastră, astfel încât să nu existe timp pierdut şi surprize nedorite atunci când proiectul este gata!

Noi credem că reputaţia noastră este in joc, precum şi a dumneavoastră, astfel vrem să vă asiguraţi că materialele imprimate la noi fac o excelentă impresie a organizaţiei dumneavoastră de toata durata derulării campaniilor de marketing.

De asemenea avem un sistem de management integrat în domeniul calităţii, mediului şi securităţii ocupaţionale, certificat conform standardelor internaţionale ISO 14001 şi 9001.